Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Backpacker.no- nettstedet for ryggsekkturister

Backpacker.no, norsk nettsted for deg som er klar for å slenge sekken på ryggen og oppleve verden som ryggsekkturist.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 14.september 2006 kl 15:28

På dette nettstedet finner du alt du trenger for å planlegge din backpacker -reise. Her kan du lese artikler og få fyldig informasjon om hva du bør tenke på og hva som er verdt å oppleve på din reise til for eksempel Sør-Amerika, eller Asia.

Enten du velger å reise med fly, tog eller båtveien, er det gode råd å finne her. Blant annet finner du nyheter om metroen i New York og  hvilke linjer som har blitt endret på for å oppdage de store severdighetene der.

Man må planlegge godt før en slik reise og hvis man kan få gode innsidetips, er det ingen ting som er bedre enn det. Nettsiden har en reisedagbok, hvor andre ryggsekkturister sender inn  bidrag og tips fra sine reiser.  I reisedagboken til ”en liten blondine i India”, kan du blant annet lese om den indiske trafikken, som blir kalt ” en tur på tivoli”! Du rådes heller ikke til å krangle med en rickshawsjåfør!

En del handler om penger også når man skal reise, enten man har et budsjett å forholde seg til eller ei. Det får du også mange gode tips om her, i tillegg til hjelp til å sette opp et reisebudsjett. Det er rart hvordan pengelappene får bein å gå på når man er på en reise og da kan det vært lurt å ha oversikt over økonomien sin før reisen starter.

Hvis du selv har vært backpacker og ønsker å bidra til artikler eller informasjon som du vil at andre skal vite om fra dine reiser, så benytt deg av kontaktskjemaet på siden og vi vil kontakte deg snartest.

Vi vil gjøre leserne oppmerksom på at Internet Media AS eier både jenteporten.no og backpacker.no.


Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 14.september 2006 kl 15:54

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]