Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Nordmenn reiser som aldri før!

Nordmenn reiser som aldri før!

Nordens ledende Internettreisebyrå, Travellink, avslutter årets første måned med ny salgsrekord. I januar ble det bestilt 30% flere reiser gjennom Travellink enn samme måned i fjor.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 12.mars 2009 kl 16:40

Flere reiser til Europa

Finanskrise og usikre økonomiske tider påvirker Internettreisebyrået Travellink i positiv retning. Reisebeviste nordmenn bestiller i større grad reisen sin selv og sparer penger på det. Folk bestiller flere reiser til Europa enn til andre kontinenter enn i fjor.

- Økt kostnadsbevissthet gjør at flere bestiller sine reiser på nettet. Det er her de rimeligste billettene finnes og flere og flere erfarer hvor enkelt det er å bestille reisen selv. Folk har også mer reise-erfaring og orienterer seg lett på våre velutviklede websider, sier daglig leder i Travellink Norge.

- Som i fjor opplever vi rekordetterspørsel etter destinasjonene Bangkok og New York. Samtidig opplever vi en økning etter destinasjoner i Europa, der Amsterdam og Krakow er vekst-vinnerene i januarmåned sier daglig leder i Travellink Norge, fortsetter Hummel. 

 

Tar opp konkurransen med charterreiser

Travellink har tatt opp konkurransen med charterreiser ved å utvikle valgmulighetene og informasjonen på websiden. Det gjør at den reisende selv kan bestemme tidspunkt, destinasjon og hotell man ønsker å bo på. I tillegg får man forslag til aktiviteter på destinasjonen og mulighet til å bestille alt fra bussbilletter, museumsbesøk, spabehandinger og teaterbilletter på forhånd.
- Pakkereiser har blitt en stor suksess og i 2008 økte Travellink salget av pakkereiser med 37%, avslutter Hummel.

Travellink inngår i OpodoGruppen som i 2008 hadde en omsetning på 1,2 milliarder euro og et resultat på 14,4 millioner euro. Travellink avsluttet 2008 med en omsetning på 1,6 milliarder svenske kroner og et resultat på 10 millioner svenske kroner.

 

Travellink er i dag Nordens ledende internettreisebyrå med tilgjengelighet 24 timer i døgnet alle dager. Både via telefon og internett. Travellink tilbyr reisetjenester til både bedrifter og privatpersoner og de er representert i Sverige, Norge, Danmark og Finland.


Relaterte saker:

Flyvertinne Ida sine reisetips

Flyvertinne Ida sine reisetips

Hvordan synes flyvertinnene vi oppfører oss, hva opplever de i jobben sin? Hva er deres beste tips for langreiser og hva er deres favorittby? Ida Theresa Sjøberg har jobbet som flyvertinne i SAS i 7 år. Hver dag må hun forholde seg til nye mennesker og kabinansatte. Her gir hun sine reisetips, litt hverdagen på jobb og en liten historie.  Les mer »

Reiser for den fotballgale

Reiser for den fotballgale

Engelske Premier League og Champions League- kamper er veldig populært , og flere av oss velger å se favorittlaget sitt spille i kombinasjon med en storbyweekend. Og det er ikke bare guttaboys som er fotballgale. Venninnegjengen er også blant dem som bestiller slike turer.  Les mer »

Reiser topper nordmenns ønskelister

Reiser topper nordmenns ønskelister

En reise til varmere strøk troner aller høyest på julegavelisten til én av to nordmenn, viser en undersøkelse. Både elektronikk, klær og smykker må se seg slått av reisegaver.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 12.mars 2009 kl 17:30

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]