Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Singel flørt på hotell

Singel flørt på hotell

Tar de single partnerjakten med seg i kofferten eller bevilger de seg helt fri? Reiselivsbransjen bør få øynene opp for single, ettersom tallet på aleneboende, single mennesker har økt betraktelig de siste årene. I Norge finner vi i overkant av 900.000 husstander, som nok drømmer om enkeltrom på hotell uten tillegg i prisen, fordi den består av en person.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 21.april 2009 kl 23:57

En undersøkelse utført av hotell.com og den tyske dating nettsiden Meetic.de i 2007, bestående av 1000 respondenter, viser oss hvordan single mennesker liker å feriere. Søte drømmer om flørtning, onenight stands, kjærester etc, er, i følge undersøkelsen, nært knyttet til ferieplanene, dette i følge pressemeldinger.no.

 

Drømmer om retur med bedre halvdel

Romantiske drømmer om å returnere til hjemstedet med en bedre halvdel, er en av dem. Mennene er i flertall, når det kommer til ønsket om å møte den store kjærligheten på ferieturen. 13 prosent håper å returnere til hjemstedet, vel vitende om at de nå tilhører tosomheten. Disse 13 prosentene planlegger også ferien utelukkende for å møte en partner.

Kvinner derimot, er ikke like håpløst romantiske, bare 7 prosent jakter på sin utkårede i ferien. Hele 65 prosent av kvinnene svarer derimot at de er åpne for en uforpliktende flørt.

 

Foretrukne flørtearenaer

Jakter man, møter man ingen, er det noe som heter. Det ser likevel ikke ut til å skremme vår single armé. Single flørter heftig på tur. Det er ikke overraskende at det er hotellbaren, mellom paraplydrinkene, at mange knytter kontakt. Hele 53 prosent av begge kjønn, mener dette er den perfekte arena for sjekkereplikker. Men her slutter også likheten mellom kjønnene. Hvis mennene mislykkes i baren, retter de blikket mot svømmebassenget og treningsstudioet. Det ser ut til at maskuline omgivelser hvor de får vist frem kroppen i fysisk aktivitet, virker som en magnet på dem. 14 prosent foretrekker treningsstudioet, mens 12 prosent forsøker sine sjekkereplikker på badenymfene i svømmebassenget.

Kvinnene mener tydeligvis at veien til en manns hjerte går gjennom maten, fordi 11 prosent svarer at de bruker den stående buffeten til en og annen replikk.

 

Hater hoteller for skrikerunger

Ikke overraskende viser undersøkelsen at de minst foretrukne hotellene, er de som er tilpasset skrikerunger, barnefamilier og lykkelige par. Hele 46 prosent av de single kvinnene vil tilbringe ferien på et strandhotell, fritt for det som kan minne om lykkelig tosomhet.


Relaterte saker:

Betal ferien på avdrag

Betal ferien på avdrag

Fra nå av kan nordmenn for første gang reise til et av Star Tours over 100 reisemål uten å betale en krone på forhånd.  Les mer »

De beste ferieøyene i Hellas

De beste ferieøyene i Hellas

Hellas er som du sikkert vet, et av våre favorittreisemål på sommerstid. Her har du listen over de 30 beste øyene for barnefamiliene, den festglade, kulturinteresserte og den som vil hvile ut på en fredfull øy.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 22.april 2009 kl 00:47

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]