Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Ferietannbørsten

Ferietannbørsten

Sommerferien byr alltid på pakkeutfordringer og med håndbagasje-restriksjoner på flyet er det ikke lett å vite hva man skal pakke. Derfor har Jordan utviklet Jordan GO! reisetannbørsten som sikrer frisk pust og rene ferietenner overalt, i hele ferien.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 8.mai 2009 kl 15:55

Lov å ta med i håndbagasjen

–Jordan GO! er den perfekte reisetannbørsten og kommer nå i friske farger og trendy mønster, sier Ida Ljungman, produktansvarlig i Jordan. –Dette er et praktisk alt-i-ett kit med tannbørste og tannkrem som kan brukes på både korte og lange ferier. Tannbørsten har et etui som gjør at den holder seg ren og frisk i håndbagasjen, sekken eller strandnettet. Jordan GO! innholder alt du trenger for å ha rene ferietenner og frisk pust. Reisesettet imøtekommer også reglene for flysikkerhet, og er lov å ta med som en del av håndbagasjen.

 

Funksjonelt design

Jordan GO!s design kombinerer finurlige detaljer med praktiske løsninger. Selve etuiet er glatt og lett, på størrelse med en mobiltelefon. Tannbørsten er leddet, og foldes sammen når den ikke er i bruk slik at den tar opp minimal plass. Tannkremen er plassert i et eget rom i etuiet, og kan påføres ved hjelp av en dispenserknapp.

 

Limited Summer Edition

Jordan GO! lanseres nå i en Limited Summer Edition med eksotiske reise- og sommermotiv. Etuiet kommer i fem forskjellige farger, slik at man kan finne sin personlige favoritt.
–Vi vet at personlig design er viktig for våre kunder, og vi tror de aller fleste vil finne minst et design de liker i vår sommerkolleksjon, sier Ljungman.
Jordan GO! selges i dagligvarebutikker og apotek over hele landet og koster ca 50 kroner.


Relaterte saker:

Nordmenn reiser som aldri før!

Nordmenn reiser som aldri før!

Nordens ledende Internettreisebyrå, Travellink, avslutter årets første måned med ny salgsrekord. I januar ble det bestilt 30% flere reiser gjennom Travellink enn samme måned i fjor.  Les mer »

Til sengs med 007?

Til sengs med 007?

James Bond, den tidløse, stilfulle, populære og alltid sjarmerende superagenten er aktuell igjen. Mannen alle menn vil være og alle damer vil være sammen med. Det er opp til deg å bli like smart og tøff som han, men det betyr ikke at du ikke kan bo like bra. Hotell.com vet hvor Bond sover når han er på oppdrag.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 11.mai 2009 kl 22:52

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]