Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Guidede shoppingturer i New York

Turoperatøren Shop Gotham er den rette for deg hvis du vil ha hjelp til å finne fram i NY handlegater. De viser deg veien til designerklær på salg og gir deg de beste tipsene når det gjelder de store shoppingkuppene. Du kan få din egen private guide, eller bestille en til venninnegjengen.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 17.januar 2006 kl 14:46

Soho til 5th Avenue

Det fins flere ulike turer, blant annet i hippe Soho, luksuriøse 5th Avenue og Garment District hvor man kan kjøpe klær på salg som kun har vært brukt på motevisninger. Det er også turer til ulike markeder, og inkludert i billetten får man et dagskort til t-banen.Guidene gir deg også en liten innføring i New York sin historie underveis som man går rundt.   Hvis man ikke skal være så mange dager, kan du kjøpe et eget tre- dagers kort hos Shop Gotham , og det innebærer gode avslag på restauranter og butikker over hele New York. Turene med guide varer fra 2-5 timer og koster mellom 160-500 kroner. Billettene bestiller du via nettet.

Som ellers i året, er det alltid noe som skjer i byen som aldri sover. Nå som våren er her, er det mange interessante og spennende festivaler.

Tribeca Film Festival 25.april-7.mai : Denne årlige filmfestivalen knytter sammen lokale, nasjonale og internasjonale filmfolk. Noe for alle, og her kan du få med deg mange gode filmer og oppleve andre aktiviteter i løpet av den ni dager lange festivalen. Finner sted i Tribeca Film Center.

JVC Jazz Festival New York 12.-24.juni: Siden 1973 har denne årlige jazzfestivalen gått av stabelen, og her kommer de største artistene innenfor jazzscenen og opptrer. JVC Jazz Festival
spilles faktisk over hele verden, så sjekk ut nettstedet og se om du kan oppleve jazzmusikk på sitt beste dit hvor du skal reise.

Central Park Summerstage, Juni-august: Dette er en av NY sin største begivenhet hver sommer. Hvert år i to måneder på sommerstid fylles Central Prak opp med gratis musikk, teater, opera og dans. Det meste er gratis, men må du betale, så går pengene til inntekt til et veldedig formål.

New York City Pride, 18.-25.juni: Over 250.000 av NY homofile, lesbiske, biseksuelle, og transseksuelle sitt paradetog arrangeres denne uken. Siden NY er homofiles rettigheters fødested, så er dette et stort og viktig arrangement som tiltrekker seg store mengder deltagere og enda flere tilskuere.
Her kan du finne ut mer om festivaler og arrangementer i NY.


Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 30.november 2006 kl 13:27

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]