Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Nordmenn er svært begeistret for England

Nordmenn er svært begeistret for England

England har det beste imaget som feriedestinasjon blant norske turister. Det viser en ny og omfattende imageanalyse av 89 destinasjoner som det danske PR-byrået Related har foretatt i de fire nordiske landene. New Zealand har det beste imaget på tvers av de fire nordiske landene.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 15.mai 2014 kl 17:51

England verdsettes svært høyt av nordmenn i en ny undersøkelse som det danske PR-byrået Related har foretatt i samarbeid med A&B Analyse. Skottland gjør det også bra blant nordmennene og havner på andreplass, mens nabolandet Danmark inntar tredjeplassen på den norske utgaven av imageindeksen. Deretter følger Irland og sommerfavoritten Spania.

 

Engelsk språk og fascinerende natur

For Norden samlet sett stikker New Zealand av med seieren – her med England og Skottland, som også kan påberope seg en vill og flott natur, på plassene etter. USA og Australia er også blant favorittene for nordiske turister. I tillegg til en fascinerende natur, som er fellesnevneren for alle disse destinasjonene, er de engelskspråklige – muligheten til å kommunisere og gjøre seg forstått er tydeligvis viktig for nordiske turisters valg av feriedestinasjon.

 

Nordiske turister er uavhengige

New Zealands UK & Europe Manager Danielle Genty-Nott er stolt av førsteplassen, men samtidig ikke overrasket over at norske – og nordiske turister generelt – er begeistret for New Zealand:

 

"Nordiske turister er tiltrukket av utendørsaktiviteter av høy kvalitet i et mildt klima. Fotturer og sykling er for eksempel veldig populært. Nordiske turister er veldig uavhengige og vil gjerne kjøre rundt og oppleve landet på egen hånd, noe som gjør New Zealand til den perfekte destinasjon", forteller hun.


Relaterte saker:

Besøk Avatar-verdenen i Singapore

Besøk Avatar-verdenen i Singapore

I Singapores Gardens by the Bay får du servert hele verdens fauna i ni hager, du kan nyte byens beste utsikt over Marina Bay og du får et interessant innblikk i den miljøvennlige strategien som knytter sammen Singapore.  Les mer »

Vi er på vei til Budapest

Vi er på vei til Budapest

Den ungarske hovedstaden er blitt et populært reisemål de siste årene, særlig takket være sine mange historiske attraksjoner. Den todelte byen ved Donaus bredder er full av imponerende bygninger som hver og en har sin egen historie å fortelle.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 15.mai 2014 kl 17:52

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]