Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Oversikt over 66 lavprisselskaper

Det ser nesten ut som det kommer et nytt flyselskap hver eneste dag som vil fly oss land og strand for en stadig billigere penge. AltOmReiser.no har her en komplett liste over de 66 ulike billig-selskapene og deres destinasjoner i hele Europa.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 2.mars 2006 kl 15:31

Det er selskaper som jevnt over har ganske billige flybilletter, mens de som har dyrere billetter ofte har veldig gode kampanjer. I oversikten finner du først de rimeligste billettene, og deretter selskaper med hyppige kampanjer. Husk på at mange av disse selskapene tar ekstra gebyrer hvis du velger å bestille over telefon i forhold til over nett.

Ryanair
Dette selskapet har vi alle fått kjennskap til etter hvert, og det bli fort kamp om billettene til 0,99 kroner en vei.. Fra Torp/Sandefjord kan du reise til Frankfurt, Glasgow, Liverpool, London, Newcastle og Verona i Italia. Fra Haugesund kan du reise til London.

Flynordic:
Tilbyr billige turer til fra Oslo til Stockholm. Fra den svenske hovedstaden kan du blant annet reise til lang rekke andre spennende destinasjoner som Bordeaux, Budapest, Alicante, Dublin, Barcelona og en rekke byer i Sverige.

City Airline
Et flyselskap med base i Gøteborg. Har ukentlige avganger fra Bergen til Gøteborg, Manchester, Birmingham, og Lyon i Frankrike.

Germanwings:
For deg som har lagt din elsk på Tyskland, bør du sjekke ut dette selskapet. Fly daglig til Hamburg, Bonn og Berlin, og er du heldig kan du reise for 93 kroner en vei!

Norwegian.
Har en egen lavpriskalender som gjør det lett å finne rimelig reise. Mange destinasjoner båden innenlands og utenlands. Det er stadig kampanjer og pakkereiser å finne her.

Andre selskap som har gode kampanjer året rundt.
Czeck Airlines:
Praha er et veldig populært reisemål, og undersøk med dette selskapet for kampanjer dit. Reiser fra Oslo til Praha 10 ganger i uken.

Austrian Air
Flyr til en rekke destinasjoner i Østerrike, og selvsagt Wien, som er en kulturby uten sidestykke.

Coast Air.
Fly bare innen Sør-og Midt Norge. Men derimot kan du dra mellom mange mindre flyplasser. Nytt i år er ny rute mellom Haugesund og Molde.

Wideröe.
Fly til mange mindre flyplasser rundt om i hele Norge, og har veldig godt rutenett til Nord-Norge. Dessuten har de ruter til Aberdeen, Shetland, Newcastle, København, Gøteborg, Gotland og Stockholm.

Lufthansa.
Flyr over hele verden, også inne en rekke mindre stder i Norge. Litt tungvint å søke reise, men man kan også ringe dem på + 47 – 23500316 og der vil du få hjelp til din bestilling.

British Airways.
Her har de også noe som lingner en lavpriskalender. Man søker på reise, og velger om man vil ha lavprisbillett med begrensede muligheter og gjerne flere stopp, eller billett med full fleksibilitet. Dette konseptet gjelder også for de fleste selskap som nevnt over.

SN Brussel Airline
Husker du sist du fikk servert mat varm mat og god drikke helt gratis? Dette flyselskapet er blant de få i dag som tilbyr dette på kortere ruter i Europa. Selger reiser til store deler av verden fra Oslo.

Aeroflot Russian Airline
Det ligger noe litt ullent i dette navnet, men frykt ikke. Tross for en litt uhyggelig statistikk for noen år siden, er disse flyene i like god stand som de andre flyene. Hvis man ønsker å reise til Bangkok, kan man reise fra Oslo til Moskva og deretter videre. Det er faktisk en del penger å spare. Har fem avganer i uken mellom Oslo og Moskva.

KLM
Det nederlandske selskapet fly over hele verden. Her har de også gode kampanjer. Selv om undertengenede synes at de kabinansatte kunne vært et hakk med serviceinnstilt. Men ikke la det hindre deg i å reise billig. Bare ikke spør om både kaffe og vann..

SAS Braathens:
Dette selskapet kjenner vi jo til alle, og er ofte en av de først mange oppsøker når man skal ha flybillett. Har kampanjer og pakketilbud året rundt, og er du ute i god tid, er det ikke noe i veien for å få tak i en god pris.

Disse lavprisselskapene flyr fra London:
London Stansted er et av de viktigste knutepunktene hvis ut i Europa med billigbilletter. Her er selskaper som flyr deg videre fra denne flyplassen: Ryanair

EasyJet
Storbritannia. Base i Luton, men flyr fra flyplasser som Stansted, og Gatwick. Etablert av den greske tankermilliardæren Stelios Haji-Ioannou. 222 ruter til 67 lufthavner i Europa.

First Choice
Storbritannia. Base i Manchester. Flyr fra Storbritannia til Hellas, Tyrkia, Portugal og Spania. Base i Manchester.

Aer Arann
Irland. Flyr fra Irland til England og Skottland.

Air Berlin
Tyskland. Base i Berlin. Flyr til Storbritannia (bl.a. Stansted), Østerrike, Kypros, Egypt, Hellas, Italia, Marokko, Portugal, Spania, Tunis og Tyrkia.

Excel Airways
Storbritannia. Flyr mest til typiske charterdestinasjoner i Europa og Nord-Afrika.

FlyNiki
Østerrike. Base i Wien. Drives av den tidligere formel 1-kjøreren Niki Lauda, etter at han ble skviset ut av sitt tidligere selskap, Lauda Air i 2000. Startet det nye selskapet i 2003. Samarbeider tett med Air Berlin.

Globespan
Skottland. Baser i Edinburgh og Glasgow. Flyr til storbyer og typiske charterdestinasjoner i Europa.

Iceland Express
Island. Base på Keflavik. Flyr til London Stansted, København og Frankfurt Hahn. Starter i mai også rute til Stockholm.

SkyEurope
Slovakia. Reklamerer med at de er ledende på Sentral-Europa. Flyr 64 ruter til 19 land fra baser i Polen, Ungarn og Slovakia.

Sun Express
Tyrkia. Base i Adana. Flyr til Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Luxembourg og Hellas.

ThomsonFly
Storbritannia. Lavpris fra 26 flyplasser i Storbritannia til 87 destinasjoner. En del av den tyske giganten TUI AG.

Transavia
Nederland. Base på Schiphol, Amsterdam. Et stort antall ruter til storbyer og charterdestinasjoner over hele Europa.

FlyMe
Sverige. Base på Landvetter, Gøteborg. FlyMe har i dag rutenett i Sverige og til Helsingfors i Finland. Fra 30. mars starter selskapet flyvninger til 12 flyplasser i Europa fra Gøteborg, deriblant London Stansted.

Disse lavprisselskapene flyr fra Tyskland:
Tyskland har kanskje den skarpeste lavpriskonkurransen i hele Europa, og en rekke tyske byer som Berlin, Køln/Bonn, Frankfurt, Stuttgart og Munchen er viktige knutepunkter. Dette er de viktigste aktørene som flyr fra Tyskland:

Air Berlin
Condor, tysk selskap som feirer sitt 50-årsjubileum i mars. Ruter over hele Europa, og blant annet oversjøiske ruter til USA/Canada/Karibien.

Fly Dba
Tyskland. Flyr fra en rekke tyske byer til Frankrike, Spania, Russland, Hellas og Italia.

BMI Baby
Storbritannia. Flyr til Tsjekkia, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Portugal, Sveits og Wales.

Central Wings
Polen. Base i Warszawa. Flyr til Tsjekkia, Storbritannia, Tyskland, Italia, Spania og Malta.

Corendon
Tyrkia. Flyr fra Istanbul og Alanya til blant annet Tyskland, Nederland, Frankrike og Belgia.

Dau Air
Tyskland. Base i Dortmund. Flyr innenriks og til Sveits og Polen.

Hapag-Lloyd Express
Tyskland. Heleiet datterselskap av TUI AG, verdens største reiselivskonsern, med omfattende virksomheter som reisebyråer, hoteller, cruiseskip, og flyselskaper. Eier også bl.a Corsair og Thomsonfly. HLX flyr i sommer til 36 byer I ni europeiske land fra en rekke tyske flyplasser.

LTU
Tyskland. Ruter til en rekke europeiske land, og charter over hele verden.

Andre lavprisaktører i Europa:
AirMadrid
Spania. Base i Madrid. Billige billetter over hele Europa og svært gunstig til Sør-Amerika!

Hapagfly
Tyskland. Nok et selskap eid av TUI AG-konsernet. Billige billetter til mesteparten av Europa, og svært godt utbygget rutenett til Nord-Afrika.

Aer Lingus
Irland. Baser i Cork og Dublin. Flyr til 60 destinasjoner i Europa og USA.

Air Finland
Finland. Base i Helsingfors. Flyr til Frankrike, Italia og Spania.

HiFly
Portugal. Base i Lisboa. Het før Air Luxor. Flyr i rute fra Portugal til Frankrike, Guinea Bissau og Kapp Verde.

Air Scotland
Skottland. Flyr til Malaga i Spania.

Air Southwest Innenriksflyvninger i Storbritannia, til Jersey og rute til Dublin, Irland.

Air Wales, Flyvninger mellom Wales og England og til Irland.

Alpi Eagles
Innenriksflygninger i Italia. Base i Venezia.

Atlasjet, Tyrkia. Innenriksruter mellom en rekke tyrkiske byer.

Baboo
Sveits. Base i Geneve. Flyr til Tsjekkia, Frankrike, Spania og Italia.

Blue Air
 Romania. Flyr til Frankrike, Nederland, Spania og Tyrkia.

British European
Storbritannia. Base i Exeter. Flyr mest innenriks i Storbritannia og til Irland og Nord-Iirland, men ruter også til flere land på Kontinentet.

BudgetAir
Irland. Base i Dublin. Flyr til Frankrike, Hellas, Portugal og Spania.

Evolavia, Italia. Base i Ancona. Flyr blant annet til Russland, Spania og Frankrike.

Helvetic Airways
Sveits. Base i Zurich. Flyr til blant annet Østerrike, Belgia, Italia, Spania, Storbritannia og Makedonia. ^

InterSky
Østerrike. Base i Graz og Wien. Flyr til blant annet Frankrike, Sveits, Italia, Kroatia og Tsjekkia.

Malmø Aviation
Sverige. Base i Bromma. Innenriksruter og ruter til Brussel og Nice.

Meridiana, Italia. Stort innenriksnett. Flyr også til Spania, Frankrike, Storbritannia og Nederland.

Monarch Airlines
Storbritannia. Baser i blant annet London Gatwick, Luton og Manchester. Flyr til ca. 100 flyplasser (både rutefly og charter) over hele verden.

MyAir
Italia. Flyr mellom en rekke italienske byer, og til Spania, Frankrike og Romania.

My Travel, Storbritannia. Flyr fra en rekke britiske byer til charterdestinasjoner over hele verden

Scandjet
Sverige. Dette er et virtuelt flyselskap som ikke har egne fly. Arrangerer flyreiser til Kroatia mellom Norge, Sverige og Danmark, med fly fra FlyNordic.

Smart Wings
Tsjekkia. Base i Praha. Flyr til Italia, Spania, Frankrike, Hellas og Nederland. Swedline, Sverige. Innenriksflyvninger mellom Stockholm, Gällivarre, Hultsfred og Oskarshamn.

Vikingair
Sverige. Base i Stockholm. Direkteruter til Athen og Beirut fra Arlanda fra mars. Har siden desember 2005 hatt ukentlig direkterute fra Stockholm til Erbil i Nord-Irak på vegne av Online Air Service.

Virgin Express
Belgia. Base i Brussel. Etablert av Richard Branson i 1996. Flyr mellom 21 flyplasser i Europa.

VLM Airlines
Belgia. Base i Antwerpen. Også kjent som Flemish Airlines. Flyvninger mellom Belgia , Storbritannia, Tyskland Italy, Luxembourg og Nederland.

Vueling Airlines
Spania. Flyr fra flere spanske byer til Portugal, Frankrike, Nederland, Belgia, Italia og de spanske ferieøyene i Middelhavet. Startet 1. juli 2004. Utmerker seg med å fly kun til hovedflyplassene - ikke til de milevis utenfor byene.

Windjet Vola
Italia. Base på Sicilia. Innenriksflyvninger i Italia og til Paris.

Wizz Air
Ungarn. Baser i Budapest og polske Katowice, Warszawa og Gdansk. 32 ruter til 17 europeiske land, blant annet til Stockholm, Skavsta.


Annonse:


[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]