Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Betal ferien på avdrag

Fra nå av kan nordmenn for første gang reise til et av Star Tours over 100 reisemål uten å betale en krone på forhånd.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 12.juni 2006 kl 14:46

 – Vi vet at reise og ferie er høyt prioritert hos nordmenn, og siden bestillingene ikke alltid sammenfaller med når man får feriepenger, slipper man med denne ordningen å ende opp med å avbestille, sier Tonje Fossum til Jenteporten.no.
Regningen betales så avdragsvis og rentefritt over seks måneder.

Ferie uten renter
Kontoen opprettes enkelt og greit via Star Tours nettsider, over telefon eller i en av feriearrangørens butikker. Etter en rask kredittvurdering av kunden, hjelper så Star Tour deg med å opprette en tilbakebetalingsplan.

- Kontoen bidrar til at kunden får langt større fleksibilitet enn i dag. Så lenge kunden holder fristene for avdragene, er nedbetalingen helt rentefri. Star Tour tjener ikke noe på tjenesten og er opprettet for å kunne tilby kundene de beste betingelsene i markedet, sier Fossum.

Feriekonto til over 100 reisemål
I Sverige har Star Tours feriekonto rukket å bli populære blant feriesugne svensker. Siden oppstarten for ett år siden har selskapet mottatt flere tusen søknader om opprettelse av egen feriekonto.

Kontoen kan brukes fritt på alle Star Tours reiser. Det være seg om anledningen er cruise, tema, langtid, alpinreiser eller sol- og badeferie.
– Det er jo mange andre bransjer som har slike nedbetalingsordninger, og vi tror at dette er et tilbud som vil spre seg i reiselivsbransjen, sier Fossum til sist til nettstedet Jenteporten.no

Slik fungerer Feriekontoen:
Rentefri delbetaling 6 mnd
Etableringskostnad per kjøp 390 kr
Beløpsgrense 5.000 - 50.000 kr
Månedsgebyr 25 kr

Ordinære betingelser eller ved avvik fra delbetaling:
Rentesats per mnd 1,6 % (dersom kunden følger nedbetalingsplanen, betales ingen gebyrer)
Månedsgebyr 25 kr


Annonse:


Sist endret 13.juni 2006 kl 11:22

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]